NPO 1 test talkshow met Dave von Raven uit

NPO 1 heeft zanger Dave von Raven gisterenavond een proefaflevering laten maken van een eigen talkshow. Mocht het programma doorgaan dan zal deze net als de pilot worden opgenomen in theater Walhalla in Rotterdam. Dat meldt het AD vandaag. Van Raven werd voor het programma gevraagd nadat hij vorig jaar meedeed aan de NPO 1-show Maestro. Uiteindelijk is er dus een proefaflevering gekomen. Daarin waren gisterenavond Ellie Lust en AD-opiniediva Angela de Jong te gast.

Von Raven bevestigt de pilot aan RTV Rijnmond. “De productiemaatschappij wilde graag een programma met me maken. Een talkshow, dat leek me wel wat. Ik hoor mezelf natuurlijk graag praten, maar nu ben ik degene die anderen aan het praten moet zien te krijgen.

Normaal gesproken worden talkshows opgenomen in Amsterdam, maar Von Raven kiest dus voor Rotterdam. “Dat was voor mij een voorwaarde, dat we het in Rotterdam zouden doen.

De zanger vult bij het AD aan dat zijn persoonlijkheid een grote rol speelt in de show. “Wat mij steekt aan talkshows is dat de presentator weinig over zichzelf loslaat. Van mij mag hij best reageren, wat kan jou dat nou schelen. Ik wil iets van mezelf laten zien.

Als het programma doorgaat dan is het vanaf komend najaar te zien op weekendavonden.

Foto: Avrotros

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen