Katja twijfelt of ze in media over seks wil blijven praten

Katja Schuurman heeft zo ongeveer twee gespreksonderwerpen: seks en Job Gosschalk. Als ze niet te druk is met het ophemelen van de vieze casting director, dan heeft ze het wel over de fantastische seks met haar mislukte tv-chef Freek van Noortwijk. Het liep het afgelopen jaar zó erg de spuitgaten uit dat ze zelfs tot de orde geroepen werd door de journalisten van NPO Radio 1. Ze heeft besloten om niet meer zo veel over seks te praten in de media, maar nu twijfelt ze daar weer over.

Schuurman zit in een tweestrijd, vertelt ze in de Vrouw. “In alle eerlijkheid: ik vind ook dat ik het te veel heb gehad over seks de laatste tijd. Het komt een beetje door de erotische dichtbundel die vorig jaar uitkwam en waarvoor ik het voorwoord heb geschreven.”

Daar vertelde ze graag over in interviews. “Ik ben liever open dan hypocriet. Maar het is nu wel mooi geweest. Ik heb me voorgenomen om het niet meer zoveel over seks te hebben.”

Toch twijfelt ze over dat voornemen. “De rebel in mij denkt wel stiekem: waarom zou ik er niet over mogen praten? Hoezo hoort dat niet?

Weet je wat niet hoort? Met je partner geen seks hebben en het wel met de buurvrouw doen. Mag van mij hoor, maar ik denk dat Freek en ik het gezelliger met elkaar hebben en gelukkiger zijn.

Het Vrouw-interview met Katja Schuurman kunt u lezen via Blendle.

Foto: Hans-Peter van Velthoven, KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen