Joshua schaamt zich niet dat zijn piemel op tv komt

Temptation Island-kandidaat Joshua Feytons schaamt zich er niet voor dat hij straks poedelnaakt op televisie komt als kandidaat van de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS. Dat heeft hij gezegd in het programma Concentrate op YouTube. Joshua gaat net als Jeffrey Wammes en Jeroen Post zijn piemel laten zien aan televisiekijkend Nederland, terwijl Dewi Pechler haar flamoes te kijk zet. Is dat niet lastig? “Het is weer iets anders, hè? Ik denk dat het wel een leuke ervaring gaat worden.”

Is het niet een beetje gek om je geslachtsdeel aan heel Nederland te laten zien? “Ja, aan de ene kant is het natuurlijk niet leuk, maar aan de andere kant: iedereen heeft het. Van kleins af aan zie je het al, dus ik schaam me eigen er niet echt voor.”

Verwacht hij ware liefde te gaan vinden op het tropische RTL-eiland? “De ware zou ik niet direct zeggen, maar ik denk wel dat je in die korte tijd een leuke connectie kunt maken met een persoon.”

Joshua wil naar eigen zeggen geen seks meer hebben op televisie. “Nee. Van dat ik seks heb gehad op tv heb ik echt mijn grootste spijt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen