Johan Derksen acht jaar na ‘kutscheet’ te gast bij Linda

Tv-koningin Linda de Mol komt in augustus met alweer het zesde seizoen van Linda’s Zomerweek, het programma waarin ze elke avond een ander BN’er-duo interviewt. De opnames zijn over een paar weken, dus de gastenlijst zal binnen afzienbare tijd bekend worden gemaakt. Mogelijk liggen de vijf deelnemende duo’s echter al op straat; onder hen zouden zich onder meer Johan Derksen, Wendy van Dijk en Ilse ‘Juf Ank’ Warringa bevinden. RTL 4 wil echter nog niets bevestigen of ontkennen.

Vooral een deelname van Johan Derksen zou opvallend zijn. Hij maakte ooit een grove grap over een fragment waarop Linda de Mol in een bubbelbad zit. “Het was wel leuk geweest als ze gewoon spontaan zo’n grote harde kutscheet gelaten had“, grapte hij acht jaar geleden in zijn voetbaltalkshow (zie YouTube).

De Mol schrok er behoorlijk van, gaf ze toe. “Ik bevroor thuis op mijn bank, want als het over jou gaat is het toch ineens een stuk minder leuk, moet ik zeggen“, reageerde ze. “Dat woord. Gadverdamme, een kutscheet. Het klink niet erg charming.

Als hij naar Linda’s Zomerweek komt, dan zou dat een leuke tv-confrontatie betekenen. De complete lijst van de vijf deelnemende duo’s zou er dit jaar als volgt uitzien:

  • Ilse Warringa en Kjeld Nuis,
  • Kajsa Ollongren en Johnny de Mol,
  • Sophie Hilbrand en Johan Derksen,
  • Ilse DeLange en John van den Heuvel, en
  • Wendy van Dijk en Jochem Myjer.

Andere opvallende namen naast die van Derksen zijn die van Ilse Warringa (de vrouw achter kijcijfermonster De Luizenmoeder), Johnny de Mol (het neefje van Linda de Mol) en Wendy van Dijk (haar collega én concurrent).

RTL laat desgevraagd weten nog niets te kunnen zeggen over de gastenlijst, maar verwacht dat er ‘binnen nu en twee weken’ meer duidelijkheid is.

Update 18.48 uur – RTL heeft deze BN’er-duo’s vanavond bevestigd in RTL Boulevard.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen