Jinek wil nog niet zeggen wie haar in augustus vervangt

Eva Jinek wil nog geen uitspraken doen over wie haar in augustus gaat vervangen op de late avond van NPO 1. De vervanging is namelijk nog niet helemáál rond. Dat heeft presentatrice gezegd op NPO Radio 2. Jinek keert maandag terug voor een nieuw seizoen van haar late talkshow. Eigenlijk zou ze tot en met 21 september doorgaan, maar vanwege haar zwangerschap stopt ze al op 3 augustus. “Dan komt er iets anders dat mij vervangt. Jeroen begint vervolgens weer op 3 september.

Wie wordt dan een maand lang het gezicht van de late talkshow? “Dat kan ik nog niet vertellen. Daar zijn we volop mee bezig. Ik kan het nog niet vertellen omdat het nog niet helemaal af is en rond.

Trouw-recensente Maaike Bos vraagt zich af waarom Jinek niet gewoon door mocht de afgelopen drie maanden, zodat Pauw aankomende maandag zou beginnen in plaats van Jinek.

Jinek heeft echter heerlijk genoten van de afgelopen drie vrije maanden. “Als je de talkshow doet dan doe je niets anders drie maanden lang. Dat is een way of life, super lekker en heerlijk. Het is ook ontzettend lekker om er even uit te stappen.

Overigens wil Jinek niet zeggen wanneer ze precies is uitgerekend. “Ik vind het leuk om dat een beetje mysterieus te houden.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen