Jinek in augustus vervangen door KRO-NCRV-collega

Eva Jinek zal vanwege haar zwangerschap de hele maand augustus afwezig zijn op de late avond van NPO 1. Op vrijdag 3 augustus is ze voorlopig voor het laatst te zien met Jinek. Dat bevestigt een woordvoerder van KRO-NCRV aan het AD. Het was al bekend dat Jeroen Pauw begin september al terug zou keren vanwege het verlof van Jinek, maar voor de maand augustus wordt een andere oplossing gezocht. Dan kiest KRO-NCRV iemand uit het eigen team om Jinek te vervangen.

Er circuleren volgens de krant al enkele namen. “Vooral die van Nadia Moussaid“, aldus het dagblad over de presentatrice die onlangs overstapte van de NTR naar KRO-NCRV. Voor de NTR presenteerde ze ook al een talkshow: De Nieuwe Maan.

Andere mogelijkheden zijn volgens het dagblad Sacha de Boer, Sven Kockelmann en Ghislaine Plag. Maar liefst 62 procent van de AD-lezers schuift Sacha de Boer naar voren, blijkt uit een poll. Moussaid is tweede met 14 procent.

Pauw heeft op 1 juni zijn laatste uitzending, Jinek begint op 4 juni, in augustus gaat ze met verlof en Pauw keert weer terug op 3 september.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen