Gordon & Estelle stopte omdat Gordon boos wegliep

De echte reden van het stoppen van de RTL 4-show Gordon & Estelle: Weg Ermee! is bekend: Gordon is boos weggelopen tijdens opnames in Engeland. Dat blijkt uit een primeur van de Weekend, die is bevestigd door RTL. Gordon, ook wel ‘de patiënt‘ genoemd, baalde volgens een ingewijde in het blad van de lage kijkcijfers. Tijdens opnames in Blackpool kwam dat tot uiting. “We kwamen op een locatie aan. Daar bleek iets niet helemaal goed geregeld door de productie.

Het was voor Gordon de druppel. “Gordon ontplofte werkelijk. Hij dreigde zelfs weg te gaan en helemaal te stoppen met het programma“, aldus de insider, die meent dat de sfeer ‘al weken’ om te snijden was.

Gordon zette daadwerkelijk door en vertrok. Hij vertrok naar het dichtstbijzijnde vliegveld, vloog terug en liet de hele crew ‘verbluft’ achter.

RTL bevestigt het verhaal: “Het klopt dat er locaties in Blackpool ineens niet beschikbaar waren. De teleurstelling hierover was bij Gordon groot. Hij is inderdaad van de set gelopen. We konden hierdoor de opnames niet afmaken.

De insider: “Hij baalde gewoon van alles. Hij is er de reden van geweest dat het programma vroegtijdig is gestopt.

Dat de nieuwe Geer & Goor is geflopt is vooral voor Estelle Cruijf zuur, zegt een van haar vriendinnen in het blad. “Ze had enorm gehoopt dat dit haar doorbraak op televisie zou worden. Ze verheugde zich enorm op de opnames en wilde dit zó graag. Estelle was er graag mee doorgegaan.

RTL besluit: “Soms moet je je neerleggen bij de omstandigheden.

Lees ook:
Gordon en Estelle twee afleveringen eerder van de buis (1 mei)
BLVD: ‘Gordon & Estelle stopt wél vanwege kijkcijfers’ (2 mei)
Gordon en Estelle nog verder afgrond in: laagterecord (4 mei)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen