Glennis Grace doet mee aan America’s Got Talent

Glennis Grace is toch geen grote ster in de Verenigde Staten, zoals ze zelf altijd beweert. Ze gaat binnenkort meedoen als kandidaat in America’s Got Talent. Dat heeft ze vanochtend bekendgemaakt op Radio 538. Grace roept altijd dat ze ‘Nederland altijd trouw blijft’, maar dat is ook niet zo ingewikkeld als niemand daarbuiten je wil hebben. Gelukkig mag ze nu auditie komen doen in de Amerikaanse tv-show. “Maar ik kom altijd terug, hè. Nederland is mijn basis“, belooft de zangeres.

De zangeres heeft de opnames er al op zitten. “Ik doe mee aan America’s Got Talent. Ik mag het eindelijk vertellen.

Hoe komt Grace bij Got Talent terecht? “Ze hebben mij ontdekt via die viral, dus ik ben echt dankbaar dat dat is gebeurd. Ze hebben toen contact opgenomen met mijn international management, en daar vanuit ben ik daar naartoe gegaan.”

Of ze door is wil Grace nog niet zeggen. “Ja, maar ik mag niets zeggen. Ik krijg dan echt een boete. Dan hoef ik net zo goed niet mee te doen. Maar als het zo is dan moet ik daar elke week zijn inderdaad.

Ze moest auditie doen voor een sterrenjury. “Simon Cowell, Mel B, Howie – dat is die kleine – en die fotomodel, hoe heet ze ook alweer? Heidi Klum!

Hoeveel mensen kijken er eigenlijk naar het programma? “Om precies te zijn 200 miljoen.”

America’s Got Talent begint in de zomer aan zijn dertiende seizoen. De finale van het vorige seizoen trok in september 15 miljoen kijkers.

Lees ook: Matthijs zet Glennis neer als wereldster in wording (15 maart)

Foto: Radio 538

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen