Gerard Joling misdraagt zich tegen 100% NL-dj

Gerard Joling (58) heeft zich tijdens een interview van 100% NL-dj Lars Boele (30) met De Toppers niet van zijn meest sympathieke kant laten zien. Dat is te zien in een vlog van de entertainer. Terwijl René Froger vragen beantwoordt van Boele is te zien hoe Joling zichzelf filmt terwijl hij gaapt in de camera. Vervolgens begint hij te snurken. Als Boele lacht om de andere Toppers, krijgt hij een behoorlijke sneer te verwerken van Joling. “Wat ben je lélijk als je lacht ook“, laat hij hem weten.

René Froger ergert zich eraan. “Jongens, gaan we door of gaan we niet door?

Lars Boele dan tegen Gerard Joling: “Maar qua kleding, Gerard. Een roze t-shirt gaat het denk ik niet worden? Wat kunnen we verwachten qua kleren? Hoeveel veren en kippenboerderijen zitten erin?

Joling daarop geërgerd: “Nee, mensen praten altijd over kippen. Dat is zo denigrerend voor degenen die die kleding maken, want het is allemaal prachtige haute couture. We kunnen wel lacherig doen, maar de mensen zijn godverdomme vier maanden bezig per pak. Dat vind ik altijd een beetje jammer voor degene die het maakt. Dat heeft niks met kippen te maken.

Lars Boele: “Ik wist niet dat je zo boos werd Gerard.

Joling: “Je bent een beetje dom ingelicht gewoon, maar dat maakt niet uit. Jij bent ook altijd erg weg van je eigen grappen, maar dat had ik al gemerkt, maar dat maakt niet uit. 100% NL draait me toch niet meer, dus het interesseert me ook geen moer.

Boele: “Nou, Gerard, dit interview wordt ’s nachts om twee uur uitgezonden, dus misschien kunnen we je daarna wél even draaien.

Joling: “Nou, dat is niet nodig. Doe het alsjeblieft niet, dan hebben we allebei geen frustratie. Ik ben nu ook klaar met het interview, want om twee uur luistert er toch geen hond meer.

Foto: YouTube

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen