Frits Barend en Marianne Zwagerman vinden M slecht

Margriet van der Linden krijgt vandaag de wind van voren van Frits Barend en Marianne Zwagerman. In een groot AD-artikel met de kop ‘Stroef begin van M’ maken ze gehakt van haar nieuwe ‘daily’. Talkshowlegende Frits Barend is nog steeds verbijsterd over de allereerste M van maandag, die totaal geen urgentie had. “Die redactie had na de eerste aflevering een paar knallen voor hun kop moeten krijgen. En Margriet had zelf ook moeten zeggen: hier gaan we vanavond niet mee beginnen.

Het heeft gezorgd voor een behoorlijk valse start, aldus Barend. “Dit had ook vorig jaar of volgend jaar uitgezonden kunnen worden. De wereld stond dat weekend in brand, dan zorg je toch meteen dat je actueel bent.

Hij ergert zich ook aan Van der Lindens gespeelde opgewektheid. “Ze is wel heel erg overdreven vrolijk, zo van ‘kijk mij nou eens’. Ze zit daar zo opgewonden te zijn. Dat is helemaal niet nodig.

Marianne Zwagerman vindt M zo slecht dat ze er niet naar kan kijken. “Eerlijk, ik vind het tot nu toe nog te pijnlijk om helemaal uit te zitten. Het wordt nog erg op safe gespeeld allemaal en ik kreeg het gevoel dat zeker het begin kapot is gerepeteerd.

Ook zij vond de première heel erg slecht. “Zit je in je eerste uitzending met een opgewarmd kliekje als Arie Boomsma.

Wel denkt Zwagerman dat het beter kan gaan worden. “Het hele eerste seizoen van De Wereld Draait Door was een ongemakkelijke bedoening.

Het AD-artikel Stroef begin van M kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen