Famke Louise wil ook graag presenteren

YouTube-vlogzangeres Famke Louise zou het ook leuk vinden om in de toekomst te gaan presenteren. Dat heeft ze laten weten aan het AD. Famke Louise is momenteel vooral bekend als vlogster en van haar eigenzinnige liedjes. Waar wil ze over een paar jaar staan met haar carrière? “Ik zou wel willen acteren, of iets presenteren. Maar ik focus me nu op dit. Ik leef sowieso best wel met de dag. En ik heb ook gewoon nog een normaal leven. Dat wil ik houden“, zo laat ze weten in de krant. 

Ondanks haar huidige bekendheid is Famke Louise nog heel gewoon gebleven. “Ik moet dit weekend heel Nederland en België door voor shows. Maar zondag ga ik naar huis, dan ga ik gewoon lekker naar mijn oom en tante, die een barbecue geven in de tuin.

Sterker nog: ze woont niet eens in Amsterdam, maar ergens in de provincie. “Ik woon in Hoogezand, een ieniemienie-dorpje in Groningen. Ik ben vannacht blijven slapen bij m’n manager. Want anders moet ik elke dag heen en weer.”

Overigens is Famke Louise ook in het nieuws vanwege haar schamele salaris. Quote schrikt ervan dat ze maar tussen de 2.000 en 3.000 euro per maand verdient.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen