Eerste online Temptation Island wordt BN’er-editie

Het volgende seizoen Temptation Island dat alleen online verschijnt, namelijk via Videoland, wordt een VIP-editie. Dat hebben hosts Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels donderdagavond laten weten in de finale van de reguliere editie op RTL 5. RTL wil moderniseren en hoopt met een exclusieve Temptation-editie op Videoland veel nieuwe online abonnees te scoren. De geruchten over een VIP-editie van Temptation gingen al een tijdje, maar nu blijkt het dus om de online editie te gaan.

Het is nog niet bekend wie de deelnemende bekende Nederlanders zijn, maar in een video licht RTL alvast een tipje van de sluier op. “Het celebrity koppel dat dé ultieme relatietest aangaat, maakt zijn opwachting in de eerste beelden van het nieuwe seizoen. Kun jij raden wie het zijn?

Het wordt spanning en sensatie, denkt RTL. “Lang wachten op het juicy seizoen van Temptation hoeven we gelukkig niet. Vanaf 7 juni kunnen we op Videoland alweer genieten van een nieuwe seizoen vol liefde, seks, drama, bedrog én celebs!

De bekendmakingsvideo en de video met het eerste BN’er-koppel ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen