Drama: oud-SBS-ster woont nu op 55 vierkante meter

Het houdt maar niet op met de drama’s in het leven van Milika Peterzon, ooit een van de sterren van Hart van Nederland. Dat is deze week te lezen in de Story. De presentatrice werd in 2012 ontslagen bij SBS 6, werd in 2014 getroffen door een dubbele hersenbloeding, zag in 2016 haar relatie met Jurgen Smit stranden en in 2017 die met Edvard Niessing. Nu heeft de Story nóg een schokkende ontdekking gedaan. ‘Voormalig SBS 6-presentatrice woont nu op 55 vierkante meter’, kopt het.

Jarenlang bracht Peterzon door in haar miljoenenvilla aan de Vecht, maar die tijd is voorbij. De presentatrice is door Story aangetroffen in een ‘kleine Hilversumse benedenwoning’. “Op een woonoppervlakte van 55 vierkante meter probeert zij na alle drama’s in haar leven de draad weer op te pakken.

De Story confronteerde Peterzon hiermee. De presentatrice legt uit dat ze nu in de woning woont die ze veertien jaar geleden voor 142.000 euro kocht voor haar dochter Kiki. “Het is een kleine woning, maar voor mij groot genoeg. Wat ik fijn vind, is dat de tuin wel enorm groot is.

Tegenwoordig moet Peterzon het doen zonder de tv-salarissen van toen. Kan ze niet weer gaan presenteren? Ja, daar hoopt ze op. “Vorig jaar was ik daar nog onzeker over.

Het Story-artikel ‘Van miljoenenvilla naar benedenwoning’, waarin ze ook vertelt over haar omgang met de effecten van haar hersenbloeding, kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen