Details over geheime vriend Koffietijd-ster uitgelekt

Voor grote tv-sterren is het bijna ondoenlijk om geheim te houden wie je liefdespartner is, maar het lukt Koffietijd-presentatrice Pernille La Lau al geruime tijd. Door een ‘slip of the tongue’ van haar goede vriend Addy van den Krommenacker is er nu meer bekend over deze geheimzinnige meneer. Dat is te lezen in de Privé. De vriend van La Lau is geheim, omdat hij bij de Special Task Force werkt. Ondanks leek het er, door dezelfde Van den Krommenacker, op dat dit verhaal verzonnen is.

Van den Krommenacker vertelde de media namelijk dat La Lau helemaal geen vriend heeft. Volgens La Lau was dat een grapje van Van den Krommenachter, maar de couturier laat nu weten dat het géén grapje was.

De modeman had geen idee dat de media mochten weten dat La Lau überhaupt een vriend hééft en daarom reageerde hij zo. In de Privé: “Ik heb dat allemaal gezegd, want ik wist niet dat bekend was dat zij een relatie had. Ik dacht dat haar relatie nog niet bekend was, en dan ben ik wel de laatste die daarover praat.

Toch heeft La Lau het al jaren over haar geheime vriend. “Pernille en ik zijn beiden druk, dus als we elkaar zien, hebben we het eigenlijk meer over andere dingen dan wat zij met iedereen deelt.

Hij bestaat in elk geval echt, benadrukt Van den Krommenacker. “Hij is hartstikke lief en leuk. Hij is een Italiaan en ik kan Italiaans met hem praten. Op zaterdagavond vlieg ik voor mijn zaak altijd naar Italië en op woensdag vlieg ik altijd weer terug, maar ik zoek hem nooit op. Daarvoor heb ik het te druk, ik ben altijd bezig.”

Maar mag hij de nationaliteit van La Lau’s vriend dan wel verklappen? “Nou zeg ik wéér te veel… Zal ik het maar hebben over mij, over mijn toekomstplannen?

Het Privé-interview ‘Addy: ‘Pernille’s vriend is een Italiaan!” kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen