Bureau Sport voor het eerst vanuit de studio

Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan hun programma Bureau Sport na zes jaar voor het eerst vanuit de studio maken. Ze hebben daarvoor Studio Desmet in Amsterdam afgehuurd. Dat heeft BNNVARA laten weten. Het duo gaat vanuit een volgepakte studio samen met verschillende sportgasten vooruitblikken op de sportzomer. De eerste aflevering is op vrijdag 11 mei om 22.00 uur. “Ik vind het geweldig dat we nu ook met publiek in de studio zitten. Dat maakt het spannender.”

Erik Dijkstra denkt daar hetzelfde over: “Vijf keer komen we vanuit de Desmet studio’s in Amsterdam naar de mensen thuis. Dicht op het sportnieuws, zoals we dat ook met veel plezier op de radio doen. En altijd met een traan én een lach.”

In Bureau Sport wordt sinds 2012 gekeken naar de verschillende kanten van de sportwereld. Vooroordelen bij het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit de Tour de France maar ook het NK Omhoogschaatsen zijn in het verleden allemaal voorbijgekomen.

In Bureau Rio waagden Frank en Erik zich zelf aan verschillende zomersporten en in De Bureau Sporttest mochten bekende sporters laten zien hoeveel zij afwisten van andere disciplines.

Begin dit jaar werden sporters en fans in Bureau Korea nog klaargestoomd voor de Olympische Spelen in Zuid-Korea. Nu is het tijd om de kijker voor te bereiden op de sportzomer van 2018.

Bureau Sport is vanaf vrijdag 11 mei vijf weken lang te zien om 22.00 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Foto: Annemieke van der Togt

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen