BLVD: ‘Gordon & Estelle stopt wél vanwege kijkcijfers’

Zelfs RTL Boulevard gelooft de reden niet die RTL opgeeft voor het stoppen van Gordon & Estelle: Weg Ermee!. Dat bleek dinsdagavond tijdens de uitzending op RTL 4. De mislukte opvolger van Geer & Goor stopt twee afleveringen eerder vanwege ‘productionele uitdagingen’. Een woordvoerder ontkent stellig dat het te maken heeft met de lage kijkcijfers, maar dat is mogelijk afgesproken met de trotse Gordon. “Wat zijn productionele uitdagingen?“, aldus een cynische Peter van der Vorst.

Luuk Ikink denkt dat het een uitdaging was om iedereen nog gemotiveerd te krijgen met dit soort horrorcijfers. “Iedereen bij elkaar krijgen lijkt me al best wel lastig, maar ik kan me voorstellen dat als die cijfers heel hoog waren geweest, dan er meer moeite was gedaan om voor zo’n programma toch nog twee afleveringen te maken.”

Peter van der Vorst: “Ik kan het me voorstellen vanuit Gordon en Estelle dat ze denken: die kijkcijfers vallen best wel tegen, we moeten nog op reis, dus laten we er een streep doorheen zetten.”

Bridget Maasland: “Ja, dat ze er geen zin meer in hebben. Dan wordt het wel wat zwaarder ja inderdaad.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen