Art Rooijakkers gaat niet RTL Boulevard presenteren

Art Rooijakkers is sinds 1 april één van de gezichten van RTL 4. Wat hij gaat doen, is nog niet helemaal duidelijk, maar RTL Boulevard is vooralsnog in elk geval geen onderdeel van zijn pakket. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. Alles zit nog in de ontwikkelfase, aldus Rooijakkers. “Ik ga van alles doen. Dit is voor mij ook moeilijk, want we zijn aan het ontwikkelen. Er komen veel verschillende programma’s aan, maar dit is het moment waarvoor ik vrees: ik mag er niks over zeggen!

Kan hij een tipje van de sluier oplichten? “Er zijn allerlei programma’s waar ik mee bezig was, ook bij AVROTROS nog, en RTL heeft allerlei wensen. Die zijn we nu in elkaar aan het schuiven en dat heet dan ontwikkelen. We zijn nu aan het nadenken wat ik allemaal kan doen.”

Temptation Island ziet hij niet zitten. “Mijn vriendin en ik hebben het er wel over gehad, ja, om te gaan. Ha ha“, grapte hij.

RTL Boulevard dan? “Nee, volgens mij doen jullie dat hartstikke goed.”

En Expeditie Robinson? “Volgens mij gaat dat ook hartstikke goed.”

Bij AVROTROS had Rooijakkers nog jarenlang Wie is de Mol kunnen blijven presenteren. Waarom is hij vertrokken? “Het was ook een beetje dat ik dacht: ik heb zin in nieuwe energie. Ik kan keihard op mijn bek gaan hier, maar ik heb zin om die spanning te voelen en nieuwe energie te voelen.”

En ook een beetje voor het geld? “Ja, dat is eigenlijk ook wel fijn.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen