Anna Nooshin mag verder met Holland’s Next Top Model

Anna Nooshin heeft groen licht gekregen voor een nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model. De jury blijft hetzelfde, maar het concept wordt iets gewijzigd. Dat heeft de social influencer woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. Nooshin debuteerde vorig jaar in het tiende seizoen als presentatrice van het programma. Uiteindelijk trok de finale in oktober maar nét genoeg kijkers voor een plek in de dagelijkse kijkcijfer top 25, namelijk 471.000. Daarmee was het de minst bekeken finale ooit.

De finales van de eerste negen seizoenen trokken 1 miljoen, 561.000, 857.000, 689.000, 865.000, 492.000, 621.000 kijkers, 643.000 kijkers en 507.000 kijkers.

Toch is RTL 5 tevreden genoeg voor een vervolg. “Ik heb heel leuk nieuws, persoonlijk nieuws. Dat is dat Holland’s Next Top Model weer terugkomt en daar heb ik heel veel zin in. We gaan weer knallen, hoop ik. Er zijn wel een paar nieuwe ingrediënten, maar de jury is oud en vertrouwd. Dat hebben we zo gehouden. Ik heb er heel veel zin in, want we hadden een heel goede klik met iedereen.”

Wat verandert er? “Het concept is wel iets aangepast, in die zin dat we eigenlijk op zoek naar willen met mega-star-potential. Het is dus niet zo dat we alleen maar zoeken naar maatje 32 en het gangbare principe van model-zijn.”

Mensen kunnen zich nog opgeven, als je lang genoeg bent (minstens 1,75 meter). “Je kunt meedoen vanaf 17 jaar. De castingdag wordt best wel groot aangepakt. Je kunt je nu nog opgeven.

Anna Nooshin zat in RTL Boulevard om te praten over meer bedekkende kleding. Zelf had de presentatrice zich in een ander thema gekleed.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen