Angela de Jong te gast bij Margriet van der Linden

De altijd kritische AD-opiniediva Angela de Jong was in haar televisiecolumn van dinsdag niet bepaald laaiend enthousiast over de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO 1. Vanavond krijgt de KRO-NCRV-presentatrice de kans om de journaliste in te palmen, want dan is ze te gast in M. Samen met collega-tv-recensenten Renate van der Bas van Trouw en Haro Kraak van de Volkskrant komt ze de nominaties voor de Zilveren Nipkowschijf 2018 bekendmaken.

Oud-Nipkowschijf-winnaar Arjen Lubach is ook van de partij. Eigenlijk geeft hij niet graag interviews, maar de producent van M is dezelfde als de producent van zijn programma Zondag Met Lubach: Human Factor TV, het bedrijf van Irene van de Brekel, de vrouw van D66-minister Kasja Ollongren.

Na het succesvolle laatste seizoen van Zondag Met Lubach duikt Lubach vanaf december het theater in met zijn theatershow LIVE, zijn eerste solovoorstelling. Vanavond komt hij erover vertellen.

Ook te gast is onderzoeksjournalist Huib Modderkolk, die in de wereld dook van mensen die bepalen wat wij wel en niet zien op Facebook.

M is om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: WNL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen