Angela de Jong niet in Adam Zkt Eva VIPS

Tv-columniste Angela de Jong van het AD wil niet meedoen aan de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS. Als ze een verzoek krijgt van RTL 5, dan zal ze dat naast zich neerleggen. Dat heeft de sterjournaliste vanochtend gezegd in Goedemorgen Nederland. Adam Zkt Eva VIPS is een programma waarin bekende Nederlanders zonder kleding aan op zoek gaan naar een liefdespartner. Daarbij zijn ook hun geslachtsdelen in beeld. De Jong moet er niet aan denken om naakt over het scherm te paraderen.

De Jong zou zo’n verzoek van RTL 5 weigeren. “Nee, dat ga ik Nederland niet aandoen. Natuurlijk niet. Bovendien ben ik al zestien jaar met dezelfde man, dus ik ga niet meedoen aan dat programma. Ik snap überhaupt de mensen niet die daaraan meedoen eerlijk gezegd.

Susan Smit was maandag in het nieuws, omdat zij zich eraan stoorde dat ze was gevraagd om mee te doen. De Jong: “Ik vind het vooral heel onnadenkend van de redactie, want zij is bezet voor zo ver ik weet. Ze komt dus helemaal niet in aanmerking daarvoor.

Tot nu toe zijn vier van de zes kandidaten van Adam Zkt Eva VIPS 2 bekend: turner Jeffrey WammesJoshua uit Temptation Island, Dewi Pechler uit Idols en dj Jeroen Post.

Foto: WNL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen