AD-ster Ismail Ilgun heeft last van treitervloggerimago

AD-ster Ismail Ilgun heeft last van zijn imago van treitervlogger. Het blijft hem maar achtervolgen. Dat zegt hij vandaag in de krant zelf. Na Achter Buurten komt Ilgun opnieuw met een videoserie op de AD-site: Vasten met Gasten, over de ramadan. Het vloeit allemaal voort uit de tuigvlogs die hij maakte over de terreur in het Zaanse Poelenburg. “Dan kunnen mensen wel boos zijn, maar in elke buurt heb je wel zulke dingen. We moeten boos zijn op dat het er is en niet op dat iemand het laat zien.

Mensen durfden in Poelenburg niet meer normaal over straat vanwege de gedragingen van Ilgun en zijn vrienden. “Ik heb bepaalde dingen gedaan die misschien niet zo goed of slim waren, maar het waren ook niet de ergste dingen.

Juliëtte Rot, raadslid uit Zaanstad, werd er zwaar geïntimideerd. “Wat er met Juliëtte Rot gebeurde kon echt niet, maar treitervlogger of tuigvlogger klopt niet. Ik legde vast wat er in de buurt gebeurde.

Het viel allemaal wel mee, aldus Ilgun. Wél erg vindt hij het imago dat nu aan hem kleeft. “Weet je wat het is? Je bouwt in één dag een imago op en dat werkt je de rest van leven tegen je. Dat is gewoon hoe het is.

Het AD-interview met Ismail Ilgun kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen