Wilfred Genee: ‘RTL bood opeens zelfde als De Mol’

Niet alleen mocht Wilfred Genee bij RTL ineens óók alle programma’s maken die hij wenst toen hij zijn overstap naar John de Mols Veronica aankondigde, maar ook stonden hem en zijn collega’s ineens een forse salarisverhoging te wachten. Dat heeft de presentator gezegd op Radio Veronica. De Mol heeft de mannen van Voetbal Inside niet alleen verleid met een uitgebreider programmapakket voor Genee, maar ook met een rianter salaris. Nu zit in elk geval Derksen op 500.000 euro per jaar.

Genee geeft toe dat de beloningen omhoog gaan onder John de Mol. “Ik wil best wel toegeven dat wij er financieel niet slechter op worden. Het grappige is dat we nu bij RTL weer evenveel zouden kunnen verdienen, maar dat maakt niet uit, want dat is een beetje laat allemaal.”

De overstap van de heren van Voetbal Inside wordt door veel kenners gezien als het begin van een tsunami aan sterren die overstapt naar John de Mol. “Er gebeuren steeds meer nieuwe dingen. Ik lees nu dat mijn goede vriend en buurman Gerard Ekdom vanwege een YouTube-kanaal overstapt naar Radio 10“, grinnikt Genee, verwijzend naar de geruchten dat hij het vooral voor het geld zou doen.

Heeft Genee nog meer nieuwtjes? “We hadden gisterenavond de verjaardag van René. Het was een unicum, want Johan zat als eerst op het terras bij het feest van René. Later kwam Hans Kraay nog. Willibrord Frequin, een goede vriend van René, was er ook.

Lees ook: RTL 7 kan tent wel sluiten; authenticiteit vloeit uit RTL (29 maart)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen