‘Vriend Eva Jinek zat aan de drugs, zijn ex is prostituee’

Liefdespartners van BN’ers hebben het niet makkelijk: ze kunnen erop wachten dat ze vroeg of laat worden doorgelicht door de roddelbladen. En nu is de nieuwe vriend van Eva Jinek aan de beurt: tv-maker Dexter van der Voorn. Die heeft volgens de Story een wel héél wild verleden. Een ‘vroegere vriend’ van Dexter klapt uit de school: “Ik ken hem van een jaar of acht terug, toen we deel uitmaakten van hetzelfde vriendenclubje, waarin destijds veel drank en vooral drugs gebruikt werden.

Volgens deze vriend werd er weekendenlang ‘doorgehaald met onder meer XTC, GHB, cocaïne en ketamine’. “Dexter was ook onderdeel van dat opgefokte wereldje“, zegt hij. “Voor zover ik weet deed iedereen daaraan mee.

Dexter ging volgens deze bron aan de verdovende middelen omdat hij allerlei privéproblemen had, zo zou hij destijds onder meer zijn huis uit hebben gemoeten.

Tot overmaat van ramp had Dexter volgens deze vriend ook nog eens een twijfelachtige vriendin. “Toen Dexter en B. al uit elkaar waren, is zij in de prostitutie in Dubai beland.

De Story hoopt dat Jinek weet met wie ze in zee gaat, maar volgens de bron van het blad is de presentatrice gewoon veilig. “Eva heeft hoe dan ook een totaal andere man ontmoet dan Dexter acht jaar geleden was. Ze heeft het met hem getroffen.

Dexter wilde volgens de Story niet ingaan op vragen over zijn verleden.

Het Story-artikel ‘Weet Eva ALLES van Dexters wilde jaren? – Insiders reppen van drank, drugs en prostitutie’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen