Volkskrant vraagt Isa Hoes of ze droge vagina heeft

De Volkskrant begint een beetje de Katja Schuurman onder de kranten te worden. Rode oortjes zijn bij het lezen van het dagblad tegenwoordig onvermijdelijk. Neelie Kroes moest een paar maanden geleden in de krant zeggen of ze nog steeds seks heeft, Freek van Noortwijk werd onlangs verleid om weer te praten over seks met Katja en Isa Hoes wordt nu geconfronteerd met vragen over de droogheid van haar vagina. Ze laat desgevraagd weten dat haar vagina anno 2018 nog niet droog is.

Isa Hoes heeft met vriendin Medina Schuurman een boek geschreven over de overgang. Hierin schrijven ze dat een droge vagina één van de meest gehoorde klachten is bij de overgang. “Bij Pauw vertelde Medina laatst dat ze er zelf geen last van heeft“, aldus de Volkskrant.

De krant vindt het een beetje flauw dat de dames zelf geen last lijken te hebben van de klachten die zij in hun boek beschrijven. “Een verminderde seksdrive komt ook vaak voor, maar jij zei in een eerder interview dat je juist méér zin had sinds je in de overgang bent.

Isa Hoes voelt de bui al hangen: “En wat is precies je vraag?

De Volkskrant, verkapt vragend of Hoes wél een droge vagina heeft: “Het zou pas baanbrekend zijn als een knappe ervaringsdeskundige op tv eerlijk vertelde over haar droge vagina en gebrek aan zin in seks. Maar dat gebeurt dus nooit.

Isa Hoes: “Nou ja, het ís gewoon zo dat wij er geen last van hebben. Maar de overgangsconsulent zei dat vaginale droogheid een groot thema is. Dat veel vrouwen haar huilend vertellen er met hun man niet over te durven praten, dat seks er een groot probleem door wordt.

Medina heeft in Te Lijf overigens wel geschreven over haar overbeharing. Maar had ze dan tegen Jeroen Pauw moeten zeggen: ‘Oh, wat ik wél heb…!’

Bovendien, wie weet kómt die vaginale droogheid bij ons nog, hè.

Een groot interview met Isa Hoes kunt u lezen in Volkskrant Magazine, via Blendle. Hierin vertelt ze ook over de zelfmoord van haar man Antonie Kamerling en de sekte waarin zij verkeerden.

Van laagdrempeligere media als de Story is men al veel langer gewend aan intieme details over het leven van de sterren. Zo vertelt Gordon in de editie van deze week dat zijn ex-vriend Adriaan ‘een lul van hier tot om de hoek’ heeft.

Lees ook:
Volkskrant vraagt Neelie Kroes of ze nog seks heeft (december)
Freek blijft maar praten over seks met Katja (vorige week)

Foto: RTL 4

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen