Volkskrant: ‘Tijd voor MAX fascinerend schouwspel’

Van het NRC Handelsblad tot en met het AD en van Het Parool tot nu ook de Volkskrant: de tv-recensenten van ons land zijn het er massaal over eens dat Tijd voor MAX een sympathiek, kneuterig programma is voor om vijf uur ’s middags, maar dat het om zeven uur ’s avonds niet zo goed tot zijn recht komt. “Er vindt de laatste tijd een fascinerend schouwspel plaats, elke dag om 7 uur op het eerste net“, schrijft Haro Kraak, tv-recensent van de Volkskrant, vandaag in het dagblad.

Het is sloom, ongemakkelijk, niet spannend en niet kritisch, en dat is prima voor de doelgroep die om vijf uur kijkt, aldus Kraak. “Tijd voor Max is gemaakt is voor de namiddag, kabbelend en goeiig, en er is niets veranderd nu het naar de vooravond is gegaan.”

Het valt Kraak vooral op dat het bij Tijd voor MAX wel heel erg over tv gaat. “Tijd voor Max houdt nóg meer dan DWDD van de tv-agenda – deze doelgroep kijkt tenminste nog.”

Geen van de gesprekjes worden volgens hem echt spannend. Je hoort echt het voorgesprek terug in de interviews stelt hij. “Tegen een koningshuisfotograaf: ‘En dan is er nog de vriendschap met de Deense koning, want daar is ook iets mee toch?’ Inderdaad!

De Volkskrant-recensie van Haro Kraak kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen