Tv-chef Freek van Noortwijk nu drie keer per week op tv

Hoewel chefkok Freek van Noortwijk het in september zó slecht deed als expert in RTL Boulevard dat hij nooit meer is teruggevraagd, is hij nog steeds druk met het verwezenlijken van zijn tv-droom. En hij heeft succes: de veertien jaar jongere vriend van Katja Schuurman is vanaf vanavond maar liefst drie dagen per week op televisie. Op maandag en woensdag als jurylid in de Net5-show MasterChef Holland en vanaf vanavond elke dinsdag in het nieuwe RTL 4-programma Superstar Chef.

Daar er momenteel geen hond kijkt naar MasterChef Holland, is het voor Van Noortwijk te hopen dat Superstar Chef het iets beter gaat doen, want anders is het ook alweer vrij snel gedaan met zijn televisiecarrière.

Acht bekende Nederlanders gaan in het nieuwe RTL 4-programma een kookstrijd met elkaar aan, ‘met de crème de la crème van de Nederlandse chefkoks aan hun zijde’. Van Noortwijk staat aan de zijde van Ruben van der Meer.

Van der Meer vertelt vandaag in de krant dat hij Van Noortwijk in de mond heeft gespuugd tijdens de opnames. “Op een gegeven moment mocht de kok niet meer proeven, die stond aan de zijkant. En ja, ik blijf een improvisator dus ik dacht: ’Ik vind wel een manier.’ Ik heb gevraagd of ik Freek in de bek mocht spugen, haha. Hij moest toch even checken of het niet te zout was. En hij was ook nog zo gek om het op te vangen“, zegt hij in De Telegraaf.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen