Tim Hofman met seniorenversie YouTube-show #BOOS

Tim Hofman bewijst met #BOOS dat de NPO zijn publieke taak ook kan vervullen binnen het onder jongeren razend populaire YouTube. De presentator mag uitbreiden, want naast het origineel met jongeren komt er ook een editie met ouderen: #BOOS BEJAARDENSOOS. Dat heeft BNNVARA laten weten. Hofman lost niet langer alleen problemen van jongeren op. “Jongeren hebben niet alleen problemen, ze hebben ook ouders. Soms zelfs grootouders. En die hebben óók problemen.”

Daarom gaat #BOOS zich nu ook inzetten voor ‘je oude opa, oma, vader, moeder, buurmens of die woonplek-beperkte persoon die gitaar speelt bij de supermarkt’. “Want oude mensen mogen dan wel niet de toekomst hebben, ze hebben wél problemen.”

Tim Hofman: “Incontinentie kunnen we niet oplossen, maar denk aan problemen als je oma die is opgelicht door de begrafenisondernemer toen je opa stierf. Of hulp in de huishouding die iets gestolen heeft. Wij willen dat oplossen.”

De senioreneditie zal eveneens te zien zijn op YouTube. “#BOOS BEJAARDENSOOS wordt de snelst gemonteerde ouderenshow van BNNVARA en is binnenkort, afgewisseld met de reguliere #BOOS, te zien op het YouTube-kanaal.”

Het #BOOS-kanaal bestaat sinds juni 2016 en heeft inmiddels 347.000 abonnees. Iedere donderdag om 16.00 uur verschijnt er een nieuwe aflevering.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen