Tijd voor MAX twee weken langer op tijdstip DWDD

Het programma Tijd voor MAX zal niet vier weken, maar zes weken lang te zien zijn op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Dat heeft de NPO laten weten. De totstandkoming van de nieuwe DWDD-vervanger met Margriet van der Linden duurt wat langer dan gepland. Tijd voor MAX is sinds gisteren te zien op het tijdstip van DWDD en zou eigenlijk alleen in april invallen. Nu wordt duidelijk dat Martine van Os en Sybrand Niessen tot en met vrijdag 11 mei om 19.00 uur te zien blijven.

De startdatum van de nieuwe DWDD-vervanger met Margriet van der Linden is namelijk definitief: maandag 14 mei. Het programma zal vier maanden lang te zien zijn op de plek van Matthijs van Nieuwkerk.

In hiernavolgende jaren zullen Van Nieuwkerk en Van der Linden afwisselen. Het Omroep MAX-duo is dit jaar dus echt eenmalig te zien om 19.00 uur in plaats van 17.00 uur. De NPO spreekt van ‘een overgangssituatie’.

Tijd voor MAX blijft dus tot en met 11 mei om 19.00 uur staan. Uitzonderingen zijn 27 april (dan om 16.20 uur met een Koningsdag-uitzending) en 30 april (dan om 17.10 uur). Op 4 mei is er vanwege Dodenherdenking geen uitzending.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen