SBS 6 verhuist zijn grootste hit: de Frank Visser-show

SBS 6 gaat zijn grootste hit op prime time verhuizen. De tv-show van Frank Visser is vanaf maandag 7 mei niet langer om 21.30 uur maar om 20.30 uur te zien. Dat heeft de zender laten weten. De reden van de verhuizing is evident: SBS 6 hoopt dat alle kijkers meeverhuizen naar half negen, zodat het station eerder op de avond al een groot kijkerspubliek in huis heeft. De hoop is dan dat zij om 21.30 uur blijven hangen voor het programma dat erna volgt. Dat is straks het programma Van Onze Centen.

Het is een experiment. “Sinds de start van Mr. Frank Visser doet uitspraak in 2016 bij SBS 6 is het populaire programma voor het eerst vanaf 20.30 uur te zien. Dit was eerder altijd vanaf 21.30 uur.

In de eerste aflevering, op 7 mei, reizen mr. Frank Visser en presentator Viktor Brand af naar Zaandam, waar Tineke een tijdje terug is verhuisd naar een fijne seniorenwoning. Haar woongenot wordt vanaf dag 1 verziekt door haar bovenbuurman, die volgens haar elke nacht expres tegen haar slaapkamerraam tikt.

Het programma is een productie van Vincent TV Producties. De andere grote prime time hit van SBS 6 is momenteel BankGiro Loterij: The Wall, te zien op zondagavond. Dat is een productie van EndemolShine.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen