RTL 5 onthult ook de andere Foute Vriendinnen

Naast Ilse Warringa en Anne-Marie Jung behoren ook Tina de Bruin, Jelka van Houten en Anniek Pheifer tot het team van het RTL 5-programma Foute Vriendinnen, de vrouwelijke versie van Foute Vrienden. Dat heeft de zender laten weten. Van dit gezelschap is Ilse Warringa momenteel veruit de grootste naam, vanwege het megasucces dat ze had met haar NPO 3-serie De Luizenmoeder. RTL 5 zit geramd als ze ook maar een fractie van dat publiek weet te bekoren.

Foute Vriendinnen gaat op donderdag 17 mei in première. In de eerste aflevering krijgt Anne-Marie de opdracht om klanten in hun jas te bijten en worden hondenriemen op een vreemde manier getest door Ilse. “Wie van de Foute Vriendinnen is een daredevil en voert alle opdrachten uit?

Het programma is gelijk aan het populaire format Foute Vrienden, dat wereldwijd te zien is onder de naam Impractical Jokers. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt. “De knettergekke vriendinnen gaan niets uit de weg en zorgen wekelijks voor briljante, komische taferelen.”

Ze worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij één van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen.

Foute Vriendinnen is een productie van BlazHoffski Productions BV.

Lees ook: Anne-Marie Jung voor RTL in vreselijke rodeloper-outfit (18 april)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen