Ronnie Flex ziet Pow-Dennis in het echt: ‘Kankerracist’

PowNews-reporter Dennis Schouten is rapper Ronnie Flex toevallig tegen het lijf gelopen bij activiteiten van de voetbalclub Feyenoord in Rotterdam. Daar werd hij door de rapper uitgescholden voor ‘kankerracist’. Dat is te zien op de Instagram-pagina van Schouten. Ronnie Flex heeft het incasseringsvermogen van een garnaal. Niet alleen reageerde hij geërgerd toen hij werd gepersifleerd in De TV Kantine, ook was hij onlangs woest omdat Schouten in een item zijn songteksten voorlas.

Schouten ging onlangs de straat op om mensen te vragen naar hun mening over de teksten van Ronnie Flex. Daarbij las hij een aantal teksten op, waaronder teksten met het woord ‘nigger’ erin. Flex vindt het racistisch dat Schouten het woord nigger zegt, ook al gaat het om zijn eigen opgelezen songteksten.

Flex sprak daarna dreigende taal uit zoals ‘ik hoop je ooit te ontmoeten’. Dat is maandag gebeurd. “Hé broer, film mij niet ja. Film mij niet ja“, zei de rapper toen.

Dennis Schouten: “We gaan toch geen ruzie met elkaar maken? We komen niet voor hem. We staan hier gewoon. We moeten interviews doen voor spelers. That’s all.

Ronnie Flex: “Kankerracist.”

Dennis Schouten: “Dat is toch helemaal niet nodig? Ik weet niet waar je het vandaan haalt.

Op Instagram voegt Schouten toe: “Dan kom je toevallig Ronnie Flex tegen! Dan denk je joh, we lachen erom! Maar helaas.. Ronnie is boos.

Lees ook:
Ronnie Flex woest op PowNed-ster: ‘Domme racist!’ (5 april)
Dennis van PowNews heeft geen spijt van ‘nigger’ (10 april)

Het filmpje:

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen