Renate gaat The Wall kijken: ‘Is leuk, zegt Winston’

Renate Gerschtanowitz gaat zondagavond naar The Wall kijken, het nieuwe SBS 6-programma van haar man Winston Gerschtanowitz. Hij heeft haar namelijk laten weten dat het leuk wordt. Dat vertelde de presentatrice vrijdagavond in Shownieuws. Renate is heel erg nieuwsgierig naar de nieuwe show. “We gaan kijken. Ik heb ook nog helemaal niks gezien, dus het is voor mij net zo spannend. Ik ga kijken. Het is wel heel leuk, zei Winston. Maar ja, hij presenteert het ook, hè.”

Gaan Winston en Renate het samen met hun kinderen kijken? “Nee, die moeten dan al naar bed. O nee, ze hebben vakantie! Dan kan het.

Winston heeft heel hoge verwachtingen van de EndemolShine-show, net als de zender en eigenaar John de Mol. Het decor is ongelooflijk indrukwekkend, vindt hij. “Ik was naar Polen geweest, want daar waren ze op dat moment ook bezig. Dan kom je de studio binnenlopen en ik heb wel vaker studio’s en sets gezien, maar dan sta je ervoor, kijk je omhoog en denk je: Jezus, het past maar net.”

Dan voel je toch hoe indrukwekkend groot dat ding is. Je denkt gelijk: ik wil er een bal uit laten vallen.

The Wall is zondagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Aansluitend wordt de nieuwe Nick & Simon-show Sing It uitgezonden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen