‘Radio 10’s Lex maakt door wat Humberto doormaakt’

Radio 10-dj Lex Gaarthuis maakt door wat Humberto Tan doormaakt nu de zender hem in de ochtend inruilt voor Gerard Ekdom. Dat merkten de sterren van RTL Boulevard woensdagavond op op RTL 4. Net als Tan moet Gaarthuis nog maanden verder voordat zijn opvolger van start gaat. En makkelijk is dat niet, denkt Peter van der Vorst. “Kijk naar Humberto, die moet ook nog tot de zomer door en weet dat hij vervangen wordt na de zomer. Zo gaat dat“, aldus de presentator.

Peter R. de Vries daarop grappend: “Peter, dit is toch ook jouw laatste dag?” “Dat zit in het nieuwtjesblok aan het eind! Ha ha.

Het nieuws over Ekdom werd gisteren bekend, op de dertigste verjaardag van Radio 10. Marieke Elsinga: “Wat ik wel heftig vind is dat Lex die nu de ochtendshow doet op Radio 10 ook pas vanmorgen heeft gehoord dat hij wordt vervangen door Gerard Ekdom. Die had een flinke tweet waarin hij heel goed zei dat hij Gerard Ekdom heel veel succes en plezier wenst, maar het lijkt me heel gek dat hij nu nog wel even door moet.”

Luuk Ikink: “Ik sprak Lex er vandaag nog even over, van: ‘Vind je het niet vervelend dat je het nu pas ineens hoorde?’ En toen zei hij: ‘Ja, zo gaan die dingen ook.’ Hij snapt het ook wel.”

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen