Patty Harpenau: ‘Dotan wil niet met mij praten’

Patty Harpenau, de moeder van Dotan, heeft haar zoon zaterdag slechts kort gesproken na de publicatie van de Volkskrant-onthullingen over zijn trollenleger. Hij wil namelijk niet met haar praten. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Dotan leeft volgens zijn moeder in een cocon met een groep die hem afschermt van alles en iedereen. “We hebben weinig contact, helaas. Alweer een jaar of zes geleden is dat rigoureus verbroken. Waarom? Ik weet het niet“, geeft ze aan.

De Volkskrant onthulde zaterdag ook al dat Dotan steeds alle verwijzingen naar zijn moeder van zijn Wikipedia-pagina probeert af te halen. Harpenau weet niet wat ze hem misdaan heeft. “Ik heb hem met liefde opgevoed, door en door verwend. Ik hou van hem en zijn broer, ze zijn het liefste wat ik heb. Naar de reden kan ik slechts gissen.”

Harpenau hoopt dat ze ooit weer normaal contact krijgt met Dotan. “Ik word bij hem weggehouden. Ooit heb ik het nog eens geprobeerd door met bloemen naar een concert van hem te gaan. Mán, wat was dat goed. Maar toen ik tegen het einde in de richting van de bühne liep, werd ik daar tegengehouden door een pukkelige jongeman die me de weg versperde. ’Maar ik ben Dotans moeder’, zei ik nog. Maar daar had hij niets mee te maken, natuurlijk.”

Ik mocht er niet door en toen ben ik er maar mee opgehouden. Het komt misschien wel weer eens, dacht ik nog, maar voorlopig zijn we zes jaar verder.”

Het Telegraaf-interview met Patty Harpenau kunt u lezen via Blendle.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen