Özcan Akyol vindt Frank Dane schijtlollig

Özcan Akyol is niet wildenthousiast over de keuze van Radio 538 om Edwin Evers op te laten volgen door Frank Dane. Hij vindt Dane een typische schijtlollige radiomaker. Dat laat hij weten in zijn column in de VARAgids. Evers liet onlangs een behoorlijke radiobom vallen toen hij bekendmaakte te stoppen met Evers Staat Op. Zijn opvolger Dane begint in 2019. Akyol is er niet zo van onder de indruk. “Deze blonde jongeman moet ook weleens in Boulevard opdraven.”

Het imago van Dane is volgens hem twijfelachtig. “Tot nu toe verwierf hij de meeste roem door zangeres Maan aan het huilen te maken, nadat hij een man in zijn blote piemel op haar had afgestuurd, terwijl zij nietsvermoedend aan het zingen was.

Akyol heeft wel eens geluisterd naar Dane’s huidige programma op Radio 538. “Dane presenteert al een show voor Radio 538. Daarin mogen luisteraars bellen voor een gratis pizza, maar dan moeten ze wel iets schunnigs zeggen, in de trant van: ‘Ik verdien die maaltijd, zodat ik daarna in de bek van mijn vriendin kan schijten.’”

En daar wordt dan heel hard om gelachen. Kortom, de erfenis van Edwin Evers is in goede handen“, schrijft hij in zijn rubriek, via Blendle.

Foto: BNNVARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen