Ook Parool vindt Dotans keuze voor Humberto laf

De laatste fase van Humberto Tan als prominent gezicht van RTL 4 verloopt vrij pijnlijk. Niet alleen zijn zijn kijkcijfers nog steeds verschrikkelijk, ook heeft hij zichzelf definitief vereeuwigd als de meest kritiekloze interviewer van Nederland. Niet alleen vele opiniemakers en BN’ers, maar ook alle tv-recensenten vernietigden de manier waarop hij maandag Dotan interviewde in RTL Late Night. Inmiddels staat een interview met Tan synoniem als een interview waarvan je niets kunt verwachten.

Na de recensenten van het AD en NRC, laat nu ook de tv-redactie van Het Parool zich uit over de Dotan-uitzending van RTL Late Night. “De zanger koos voor een thuiswedstrijd aan tafel bij Humberto Tan“, sneert de krant in de tv-rubriek ‘Han Lips’.

Het was allemaal veel te lief, aldus Het Parool. “Hij werd weer met open armen ontvangen. En met een bedankje dat hij bij RTL Late Night zijn verhaal wilde doen.”

Het leek even alsof Dotan bij RTL Late Night de tegenaanval in te zetten door te zeggen dat er een hetze tegen hem gaande is. “Dus het hielp enorm dat Humberto het stellen van kritische vragen weer overliet aan de overige gasten aan tafel.”

Al met al was Dotans keuze voor Tan een bewuste, laffe keuze, stelt de krant. “Begrijpelijk was het wel dat Dotan voor Humberto had gekozen. Bij RTL Boulevard konden ze zijn bloed wel drinken“, aldus het dagblad (via Blendle), verwijzend naar de kritiek van deskundige Roland Molendijk.

Tan liet Dotan wegkomen met aantoonbare leugens. Daarmee blijven de showmedia nog altijd met vele vragen zitten over het door hem aangestuurde trollenleger.

Lees ook:
Zelfs met Dotan scoort Humberto Tan horrorcijfers (gisteren)
Humberto verbijstert met kritiekloos Dotan-interview (gisteren)
NRC denkt dat Humberto zijn hoofd er niet bij heeft (gisteren)

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen