Ook Arie Boomsma slachtoffer Job Gosschalk

Ook Arie Boomsma is slachtoffer geweest van ongepast gedrag van de ‘vieze’ casting director Job Gosschalk. Dat zegt de tv-dominee in de LINDA. Gosschalks carrière is sinds vorig jaar over, toen bekend werd dat hij allerlei ongepaste castings heeft gehouden met vooral jonge jongens. Ook Boomsma zat in die situatie. “Dat hij me ineens ’s avonds voor een rol wilde casten. Job zei: ‘Stel je voor dat je thuis bent, alleen, je zit een film te kijken en wordt opgewonden. Je raakt jezelf aan.’

Op die manier hoopte Gosschalk dat Boomsma zou gaan masturberen voor zijn ogen. “Zo knalt-ie er natuurlijk niet meteen in, het wordt voorzichtig opgebouwd.

Boomsma heeft het naar eigen zeggen vervolgens afgekapt en zei tegen Gosschalk dat hij zich oncomfortabel voelde. “Dan ontstaat er iets heel ongemakkelijks. Job reageerde nukkig en ik had het gevoel dat ik iets kapot had gemaakt.

Waar het bij andere acteurs voor een flinke kink in de carrièrekabel zorgde, deed Boomsma daarna alsnog ‘een aantal leuke projecten’ met Gosschalk. “Het gekke is: juist omdat ik me uitsprak en mijn grens stelde, is onze band daarna veel sterker geworden.

Gosschalk is niet door en door slecht, aldus Boomsma. “Omdat Job misschien domme dingen heeft gedaan, maar tegelijkertijd óók een heel getalenteerde, grappige en loyale man is. Ik vind het belangrijk om te benadrukken dat niemand slechts één kant heeft, ik voel ook erg de behoefte het juist voor Job op te nemen.

Foto: RTL Boulevard

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen