NPO 1-ster Katja heeft vreselijk last van hooikoorts

NPO 1-ster Katja Schuurman, onder meer bekend van het programma Memories, heeft momenteel enorm last van hooikoorts. Dat laat de presentatrice weten op Instagram. Hooikoorts treft niet alleen veel gewone mensen, maar er zijn ook tv-sterren die hieraan lijden. Schuurman is er één van. “Het is vandaag weer hooikoortsomtehuilen dag 😩 Pfff. Kriebelogen, kriebelneus, niezen, tranen; zelfs middenin de stad waar nauwelijks groen te bekennen is!“, klaagt ze.

Lange tijd was Schuurmans leven tijdens deze periode niet draaglijk, maar die tijd is voorbij. “Ik heb inmiddels goede medicijnen die ervoor zorgen dat de effecten mijn leven niet meer helemaal overnemen (vanaf mijn tweede jaar heb ik hooikoorts), juist deze mooiste maanden van het jaar!

Schuurman adviseert alle Nederlanders die hier last van hebben om zich te laten helpen. “Veel mensen gaan met deze klachten niet naar de huisarts, en dat is zonde, omdat goede medicatie je het leven zoveel fijner kan maken!

Ze wijst mensen op de website mijnluchtwegallergie.nl. “Laat je helpen en geniet weer volop van de lente! 🌞☀️🌝

Foto van Katja Schuurman met hooikoorts:

Het is vandaag weer #hooikoortsomtehuilen dag 😩 Pfff. Kriebelogen, kriebelneus, niezen, tranen; zelfs middenin de stad waar nauwelijks groen te bekennen is! 1 op de 3 Nederlanders heeft er last van. Ik heb inmiddels goede medicijnen die ervoor zorgen dat de effecten mijn leven niet meer helemaal overnemen (vanaf mijn 2e jaar heb ik hooikoorts), juist deze mooiste maanden van het jaar! Veel mensen gaan met deze klachten niet naar de huisarts, en dat is zonde, omdat goede medicatie je het leven zoveel fijner kan maken! Er is nu een app – HET ALLERGIE DAGBOEK- die je helpt in kaart te brengen hoe hooikoorts jouw leven beïnvloedt. En doe de test op www.mijnluchtwegallergie.nl Laat je helpen en geniet weer volop van de lente! 🌞☀️🌝

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Foto: KRO-NCRV, Wessel de Groot

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen