‘Margriet van der Linden bekijkt mensen heel anders’

De DWDD-vervanger M met Margriet van der Linden gaat heel anders worden dan De Wereld Draait Door, omdat de presentatrice mensen en onderwerpen ‘net op een andere manier’ bekijkt. Dat zegt producent Irene van den Brekel, tevens de vrouw van D66-minister Kajsa Ollongren, in een persbericht. Van den Brekel is heel erg enthousiast over Van der Linden, die haar talkshow naar zichzelf heeft vernoemd. “Margriet is aanstekelijk en grappig“, aldus de producente.

Dat is niet het enige. “Ze kan mensen aan zich binden door de manier waarop ze verhalen vertelt. Zij bekijkt mensen en onderwerpen net op een andere manier en dat is prettig.”

M begint over twee weken. “We zijn nu volop bezig met de ontwikkeling van het programma; het creëren van smaak, kleur en sfeer kost tijd en is spannend. We hopen natuurlijk het publiek op de vooravond te kunnen verrassen!

De KRO-NCRV is er vooral trots op dat ze nu zowel in de vooravond als op de late avond mag afwisselen met talkshows van BNNVARA. “Met M in de vooravond en met Jinek in de late avond dragen wij met twee spraakmakende, dagelijkse titels bij aan een sterk NPO 1. Deze nieuwe talkshow met Margriet is een bevestiging van onze stevige positie in het publieke bestel“, zegt mediadirecteur Jochem de Jong van de omroep.

En Van der Linden zelf over haar programma: “Het gaat nu echt beginnen. Het voelt als een trouwdag. Wij weten wat er gaat komen, hoe het er uit komt te zien, de muziek, de kleuren, de dingen die we hebben bedacht, zelfs wat de bruid aan heeft, maar jullie nog niet. Maar wat heb ik er zin in om het te kunnen laten zien!

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen