Lex Gaarthuis baalt dat hij wordt ingeruild op Radio 10

Met Edwin Evers op Radio 538 en Giel Beelen op Radio Veronica heeft John de Mol al op twee van zijn drie bemande radiozenders een ster op de ochtendspits-show. Op de derde zender, Radio 10, zit een wat minder bekende naam: Lex Gaarthuis. Hij moet zijn plekje straks afstaan aan radioberoemdheid Gerard Ekdom en daar baalt hij best wel een beetje van. “Lieve vrienden en vriendinnen. Helaas stopt veel te snel ons ochtend-avontuur bij Radio 10 met Goeiemorgen Lex.

Gaarthuis richt zich op Instagram tot zijn luisteraars. “Dit nieuws kregen we vanochtend te horen. Ondanks de flinke groei die we in deze 15 maanden hebben gerealiseerd in de ochtend is er gekozen voor een andere ochtendshow met Gerard Ekdom.”

Jammer, maar het is niet anders, aldus Gaarthuis. “Natuurlijk vind ik dit heel jammer maar ik wens hem alle succes, hij stapt wel in bij de beste zender van 2017 ;).

Wat gaat hij nu doen? “De komende tijd ga ik in gesprek met Radio 10/Talpa Radio en rustig bekijken waar mijn toekomst ligt, maar je bent zeker niet van me af op de radio, de komende maanden staan we nog gewoon samen op bij Radio 10. We’re only gettin’ started! 😉

Foto: Radio 10 / William Rutten

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen