Kees van der Spek baalt van verhuizing Oplichters

Kees van der Spek is er niet zo blij mee dat SBS 6 ervoor heeft gekozen om zijn programma Oplichters in het Buitenland te verhuizen van zondag- naar donderdagavond. Dat zegt de presentator vandaag in De Telegraaf. SBS 6 is nog altijd hard bezig om een succes van zijn programmering te maken. Als onderdeel daarvan heeft ze een aantal succesvolle zondagtitels verhuisd naar de doordeweekse programmering. Daardoor is er nu bijvoorbeeld niets meer over van Wegmisbruikers.

Van der Spek vreest hetzelfde lot voor Oplichters in het Buitenland. “Dat is nog wel een dingetje. Er kijken gewoon minder mensen. Dat was ook zo met Alberto (Stegeman, red.) en ook Moord of zelfmoord trok minder kijkers.

Volgens Van der Spek ziet SBS 6 het verhuisproject niet als mislukt. “De marktaandelen zijn wel hetzelfde heb ik begrepen. De zender is tevreden hoor, maar zelf heb ik toch het gevoel dat ik in een minder volle arena sta.

Verder verklapt de presentator ook nog dat hij een keer heeft geprobeerd om een binnenlandse versie van Oplichters in het Buitenland te maken. “Ik heb wel geprobeerd een Oplichters in Amsterdam te maken, maar dat ging niet. Toen deed ik me voor als een Franstalige Belg, maar ik viel, zelfs met schmink op, door de mand“, besluit hij in de krant, via Blendle.

Het nieuwe seizoen van Oplichters in het Buitenland begint vanavond om 20.30 uur op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen