Joke Bruijs belachelijk gemaakt in Voetbal Inside

Joke Bruijs is maandagavond belachelijk gemaakt in Voetbal Inside vanwege de uitspraken die ze in weekblad Story heeft gedaan over Hans Kraay jr. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Bruijs is boos over een door Kraay verzonnen verhaal over dat zij seks zou hebben gehad met Jan Boskamp, terwijl ze op hem had moeten passen. Volgens Bruijs klopt er echter niets van, ook wijzend op het feit dat zij toen 10 was en Kraay 3. Ze vindt hem een lul omdat excuses uitbleven.

Wilfred Genee stipte het gisteren aan in Voetbal Inside. “Joke Bruijs is nu echt boos op je, hè? Heb je het gelezen, in de Story? ‘Hans Kraay jr. is een lul’, staat er als kop boven. Serieus waar.”

Johan Derksen: “Geen speld tussen te krijgen.”

Wilfred Genee: “Jij schijnt met haar gesproken te hebben, zij heeft met jou gebeld over dat verhaal van Jan Boskamp. Jij was toen 3 en zij was tien, dus als Jan er bovenop had gelegen, dan had hij nu een probleem strafrechtelijk.”

René van der Gijp: “Het is wel een enorme viezerik dan die Joke. Tien!”

Johan Derksen: “Ze was er vroeg bij hè.”

Hans Kraay heeft Bruijs excuusbloemen beloofd, maar die heeft hij nooit gestuurd: “Hoe kan ik het goed maken? Ik ga bij Joke langs. Waar woont Joke?”

René van der Gijp: “Je gaat het maar lekker brengen en geef die Joke een keer een goede beurt. Dan zijn we er van af joh in één keer. Offer je een keer op, jongen. Kom op!

Hans Kraay: “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb Joke heel lang een hele mooie vrouw gevonden. Het is nog steeds een mooie vrouw!”

René van der Gijp: “Trek haar uit elkaar joh!”

Johan Derksen: “Joke wil dat hij langskomt. Dat merk je aan alles.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen