Johnny de Mol ziet John de Mol graag vaker in DWDD

Johnny de Mol zou het leuk vinden als zijn vader John de Mol wat vaker zijn opwachting maakt in programma’s als De Wereld Draait Door. Dat zegt de tv-ster, die overstapt van RTL 4 naar SBS 6, deze week in Veronica Magazine. Vader De Mol is echter een stuk gereserveerd dan hijzelf, zegt Johnny. “Hij houdt er niet van om op de voorgrond te treden. Soms zit hij bij DWDD, en dan vind ik hem hartstikke charmant en leuk, dus volgens mij zou hij dat best wat vaker kunnen doen.

Het is het grootste verschil tussen vader en zoon: zoon is heel outgoing en vader niet. “Natuurlijk hebben we elkaar niet altijd begrepen. Toen hij voor de eerste keer Waar is De Mol? zag, en ik met een ongetraind wit lijfie in een rivier sprong waar nijlpaarden in zaten, had hij ten eerste iets van: ‘Ben je wel goed bij je paasei?’

En ten tweede: ‘Wie zit hier nou op te wachten? Echt niemand hoor, vriend.’ Nou, blijkbaar wel, heel veel mensen vonden dat tamelijk leuk! Maar goed, die eigenschap van mij, hoe outgoing ik ben, dat is iets waar hij wel positief jaloers op is.”

Verder lijken de twee best wel op elkaar. “Als het gaat om werkethiek, op tijd komen, je shit voor elkaar hebben – daarin zijn we precies hetzelfde.

Het hele interview met Johnny de Mol kunt u vanaf vandaag lezen in de nieuwste Veronica Magazine.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen