John tegen Johnny: ‘Anders ga je maar naar NPO!’

John de Mol heeft geen zin in een suffige NPO-zoon. Hij sommeert Johnny de Mol daarom om zijn programma’s op SBS 6 vooral vlot en eigentijds te maken. Dat vertelt Johnny in Veronica Magazine. De Mol is bezig met een nieuwe serie Down Met Johnny. “En dan zeg ik dat het me goed lijkt om twee cases per aflevering te doen, zodat je de verhalen mooi en rustig kan vertellen. Zegt mijn vader: ‘Twee?! Minimaal drie! Anders ga je maar naar de publieke omroep, beetje tempo erin, Johnny!’

De Mol senior heeft energie voor tien, meent junior. “Mijn vader is ruim zestig, ik weet niet waar hij het vandaan haalt, maar hij heeft energie voor tien. En hij heeft er nog écht zin in. Het is echt gaaf om met hem te vergaderen. Ongelofelijk waar hij zich nog druk om maakt, waar hij zich nog hard voor maakt.

Hij vindt de passie van zijn vader erg inspirerend. “Hij is ongelofelijk gepassioneerd, bij de tijd, op de centen, op de inhoud, op de kwaliteit. Hij laat niks lopen, zit er bovenop. En dat is heel aanstekelijk.”

Ik ga ook een groot studioprogramma doen en daar is hij écht heel nauw bij betrokken. Te gek om met hem te werken.

Vorige maand maakte De Mol zijn overstap van RTL naar SBS bekend.

Het hele interview met Johnny de Mol kunt u deze week lezen in de nieuwe Veronica Magazine.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen