‘Job krijgt maximaal drie ton voor Kemna-aandelen’

Job Gosschalk heeft voor zijn 46 procent aandelenbelang in Kemna Casting maximaal 300.000 euro gekregen. Dat verwacht Quote-sterjournalist Mark Koster, heeft hij gezegd in Shownieuws. Gosschalk is definitief uitgekocht bij het castingbureau, dat eind vorig jaar in opspraak raakte vanwege vieze castings. Hij heeft zijn aandelen verkocht aan zijn neef Janusz, legt Koster uit. “Als hij er meer dan drie ton voor heeft betaald, dan heeft die neef er te veel betaald“, zegt Koster.

Die paar ton lijkt een hoop, maar Job Gosschalk kan zich de rest van zijn leven natuurlijk niet meer vertonen in de Nederlandse showwereld. Kan hij gaan rentenieren? “Hij zit er niet lekker bij. Hij kan lekker gaan rentenieren als hij ergens in een huurwoning achteraf gaat wonen voor een paar honderd euro paar maand, maar dat wil hij denk ik niet.”

Koster denkt dat Gosschalk een financieel zware tijd tegemoet gaat. “Ik denk dat er misschien ook nog wel regelingen kunnen aankomen met mensen die hem aanklagen, dus hij heeft geld nodig om te overleven.”

Veel mensen begrijpen niet waarom Kemna Casting überhaupt nog bestaat. De meeste mensen zijn voorstander van opheffing van het castingbureau.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen