Jeroen Pauw vindt Domien Verschuuren een aansteller

Jeroen Pauw vindt dat NPO 3FM-dj Domien Verschuuren zich een beetje aanstelt door zich twee dagen ziek te melden vanwege negatieve reacties op Twitter. Dat liet hij maandagavond blijken in zijn talkshow op NPO 1. Verschuuren is het boegbeeld van NPO 3FM, dat nog altijd gebukt gaat onder horrorscores. Om die reden krijgt de dj vaak negatieve reacties op social media en dat werd hem vorige week te veel. Om je daar voor ziek te melden, lijkt Pauw wel een beetje ver te gaan.

Pauw vroeg aan zijn gast Gerard Ekdom, NPO-radiocollega van Verschuuren, wat hij er nou van vindt om je ziek te melden vanwege wat negatieve reacties. Ekdom: “Het verschilt per persoon uiteraard. Je weet hoe het gaat met social media. Het is soms a-social media, want iedereen roept maar. Soms kan de zeventiende emmer stront net even een emmer stront te veel zijn.”

Volgens Pauw kiest Verschuuren er echter zelf voor om aanwezig te zijn op Twitter. “Ik zou me ook kunnen voorstellen dat als er zeventien van die emmers staan: waarom laat je ze dan over je hoofd heen strooien? Je hoeft niet te kijken.”

Ekdom: “Ja, mijn moeder zei altijd: ‘Ik heb heel brede schouders, daar kun je het allemaal van af laten glijden.’

Pauw: “Bij welke zender zit jouw moeder?

Ekdom: “Nou, die is er niet meer, ha ha. Je huid wordt dikker en je moet het een beetje verwerken op je eigen manier, maar ik kan me voorstellen dat er soms momenten zijn dat je het zat bent, ja.”

Wat vindt Ekdom van de horrorcijfers van 3FM? “Het zit al een tijdje niet zo mee, maar ze hebben vandaag een nieuwe zendermanager gekregen, dus het wordt een spannende tijd. Wellicht lukt het nu.

Pauw: “Let op het woordje ‘wellicht’.”

Foto: BNNVARA

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen