Jan Slagter: ‘Martine en Sybrand vooral geprezen’

De tijdelijke verhuizing van Tijd voor MAX van 17.00 uur naar het DWDD-slot (19.00 uur) is niet door iedereen positief ontvangen. Een aantal critici, NRC-baas Peter Vandermeersch voorop, vindt het geen geschikte vervanger. Maar volgens Omroep MAX-baas Jan Slagter zijn er vooral heel veel positieve reacties op gekomen. “Er zaten een paar zure tussen van mensen die hadden verwacht dat wij DWDD’tje gingen spelen, maar dat mag de pret niet drukken“, aldus de omroepbaas.

De mensen zijn overwegend enthousiast, stelt Slagter. “Vaak hoorde ik: ‘Eindelijk, gasten die wél mogen uitpraten.’ En volgens een poll op de site van het AD mag Tijd voor MAX zelfs blijvend de plaats innemen van De Wereld Draait Door.

De kijkcijfers bewijzen dat Tijd voor MAX niet net zo populair is als De Wereld Draait Door. Het debuut op dinsdag scoorde met 1,1 miljoen kijkers weliswaar even goed als de DWDD van de dinsdag daarvoor, maar op de overige dagen keken er zo’n 850.000 mensen.

Slagter: “Ik heb vorige week op taart getrakteerd bij MAX om de mooie kijkcijfers te vieren van Tijd voor MAX op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Ruim één miljoen kijkers, wat een mooi resultaat.

Lees ook: Tijd voor MAX twee weken langer op tijdstip DWDD (vorige week)

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen