Irene Moors ziet geslachtsdeel Paul de Leeuw

Paul de Leeuw is tijdens de opnames van de aflevering van Naar Bed Met Irene waarin hij te gast is naakt in bed gaan liggen. Dat heeft Irene Moors donderdagavond gezegd in RTL Late Night. De Leeuw wilde best bij Moors te gast zijn, maar wel op één voorwaarde. “Ik was bij Paul in De Kwis. Hij zei: ‘Leuk programma, maar je moet het helemaal in bed doen.’ Toen vroeg ik aan hem: oké, als ik dat ga doen, kom je dan? Hij zei: ‘Ja, dan kom ik.’ Ik zei: ‘Dat is een deal.’ En hij hield zich eraan.”

Tot grote vreugde van Moors kwam De Leeuw langs in haar programma. “Hij is gekomen, maar ik was even vergeten dat hij ook nog gezegd had: ‘Ik draag niets aan bed.’.

De Leeuw trok in beeld zijn broek en zijn shirt uit en deed onder de dekens zijn onderbroek en sokken uit. Moors: “Hij had alles uit. Ik keek ook echt en ik heb het gezien.”

Al met al heeft Moors genoten van de opnames. “Het is ook de enige aflevering in bed, want dat was zijn eis. Paul is een prachtige gast en hij doet gekke dingen.”

Het moeilijke voor mij was dan wel om Paul te verrassen, want het is een programma waarin de hoofdgast alleen maar verrast wordt. Hoe verras je iemand als hem? Een tv-icoon dat al zo veel heeft gedaan. En ik moet je zeggen: dat is gewoon gelukt.”

Naar Bed Met Irene is vanaf morgen elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen