Humberto na relaxstoel ook met relaxbank en fauteuil

RTL 4-presentator Humberto Tan komt na zijn relaxstoel ook met een relaxbank en fauteuil. Deze zullen eveneens worden verkocht als onderdeel van de ‘Humberto Craft’-collectie van Prominent. Dat heeft de stoelenfabrikant laten weten. Volgens Tan wilden veel mensen in Nederland na de Humberto-stoel ook een Humberto-bank. “Ik heb natuurlijk overlegd met Prominent en tijdens die overleggen werd ook gezegd van: ‘Goh, er is best wel behoefte aan meer dan er nu is, bijvoorbeeld een bank.‘”

Tan zei echter niet direct ja tegen een Humberto-bank. “Ik heb wel aangegeven van: ‘Oké, die bank moet dan wel passen bij de stoelen en ik vind dat die bank ook elegant moet zijn.’ Plus het zitcomfort moet lekker zijn, maar je gaat geen bank maken die niet lekker zit.”

De presentator is er serieus mee aan de slag gegaan. “Dan komt er een ontwerper bij, Stefan is dat, en die doet voorstellen en dan kijk je daarnaar. De stoffen waren dit keer minder ingewikkeld omdat je al de stoelen hebt en dit is het verlengde van wat we met de stoelen hebben gedaan.”

Hoe zou Tan de bank, waarover u meer informatie kunt vinden op de Prominent-site, zelf omschrijven? “Een bank die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens heel lekker zit.

Overigens is Tan wel een beetje laat met het uitbrengen van de bank. Hij had er vorig jaar, na het uitlekken van zijn vermeende affaire met Dionne Stax, vermoedelijk meer aan gehad.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen