‘Heeft SBS 6 eindelijk succes, is het niet van John’

SBS 6 lanceert met weinig succes de ene John de Mol-show na de andere, maar uitgerekend het nieuwe programma dat nu wél slaagt op zijn zender is géén Talpa-productie: The Wall is van concurrent EndemolShine. En daar zal De Mol best een beetje van balen. Dat denkt tv-columniste Angela de Jong van het AD. Met The Wall wist SBS 6 zondagavond zijn grote concurrent RTL 4 te verslaan. “Heeft hij eindelijk een succes op SBS, komt het niet uit eigen Talpa-koker.

De Jong wijst er wel op dat The Wall het niet héél zwaar had, wijzend op de programmering van de concurrentie. “RTL 4 is de enige die nog niet door heeft dat de De Jongens tegen de Meisjes ver voorbij zijn laatste benen loopt.”

De opiniediva vindt The Wall een leuk programma. “Het was onderhoudend en spannend. Presentator Winston Gerschtanowitz is prima op zijn plek in zo’n gelikte show die draait om harde pegels.

Ze ziet het echter niet als dé nieuwe ontdekking in de tv-wereld. “Welbeschouwd is het gewoon de good old caviarace van Fred Oster.”

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: WNL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen